Krystian12 0 Opublikowano 31 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2014 Cześć wszystkim ! Nazywam się Krystian i mam 15 lat. Uczęszczam do zespołu szkół w Soli (Woj. Lubelskie). Interesuję się Grafiką komputerową <3, sportem, informatyką, dziewczynami etc... Jeśli chodzi o Skript pisze je od jakiegoś miesiąca i wychodzi mi to całkiem nieźle. Mam nadzieje, że na forum zostanę na dłużej i, że będzie mi się z wami miło, że tak powiem "pracowało" :D Bardzo serdecznie pozdrawiam ~ Krystian12 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 31 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2014 Heja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1337 Opublikowano 31 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2014 siema krycha! pisz na skype jak masz problem. jestem czesto do pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anastair 64 Opublikowano 31 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2014 Witaj, co ty jeszcze robisz w temacie?! Pod szkołe czekać na rozpoczęcie xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1337 Opublikowano 1 września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 września 2014 my go tu nauczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinekkk 134 Opublikowano 1 września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 września 2014 Yoo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian12 0 Opublikowano 1 września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 września 2014 A czego mnie nauczycie ;D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1337 Opublikowano 1 września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 września 2014 Pisania skryptów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Aperture 278 Opublikowano 1 września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 września 2014 (edytowane) Hai :I też jestem Krystian :) Edytowane 1 września 2014 przez kryxkan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skibol 3 Opublikowano 1 września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 września 2014 Siemka ! :), Mieszkam bardzo blisko soli ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi