NextNaSkryptach 3 Opublikowano 1 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2018 To mi się wyświetla kiedy próbuje wejść w Minecraft... Całe info zawarte w Opisie i komentarzu tego filmu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 550 Opublikowano 3 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2018 To shiginima launcher. Tez tak mam. Pewnie to naprawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PakerP 11 Opublikowano 3 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2018 W dniu 1.06.2018 o 18:14, NextNaSkryptach napisał: To mi się wyświetla kiedy próbuje wejść w Minecraft... Całe info zawarte w Opisie i komentarzu tego filmu! Od kiedy tak masz? Bo do 21:00 mi jeszcze działało. A potem to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 550 Opublikowano 3 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2018 Od nowej aktualizacji tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PakerP 11 Opublikowano 4 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2018 7 godzin temu, HotAngel2K17 napisał: Od nowej aktualizacji tak jest. A kiedy była bo u mnie wszystko działało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
NextNaSkryptach 3
To mi się wyświetla kiedy próbuje wejść w Minecraft... Całe info zawarte w Opisie i komentarzu tego filmu!
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi