MadoLegends 2 Opublikowano 30 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2018 Ma ktoś jakiś pomysł na skrypt bo mi się wyczerpały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PakerP 11 Opublikowano 30 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2018 Na event. Np. WaterSkillnz systemem teleportacji graczy na event np. /ewatertp <nick> + zapisywanie do zmiennej + send na czacie "Zostales teleportowany na event." Jak gracz padnie to usuwa go ze zmiennej i ostatni gracz który zostanie wygrywa + title "Wygrał <nick>" Czegos takie na forum jeszcze nie widziałem. Sam pracuje nad innym skryptem na event to daje ci inny pomysl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pandax 131 Opublikowano 30 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2018 (edytowane) Jeśli uważasz siebie jako skripter'a i nie wiesz co możesz napisać, musisz zmienić swój status. Prawdziwy skripter (o ile taki istnieje) ma ogromne źródła inspiracji i dużo chęci tworzenia ich dająca im przyjemność przy erorrach. Spoiler Edytowane 30 maja 2018 przez pandax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Vylence Opublikowano 15 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MadoLegends 2
Ma ktoś jakiś pomysł na skrypt bo mi się wyczerpały
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi