Witam mam problem ze skryptem nie jestem jakims super skrypterem i to jest moj pierwszy skrypt od lat :
command /spawn:
trigger:
open chest with 1 rows named "&6&lIDZ NA SPAWN" to player
wait 1 ticks
format slot 4 of player with light green clay named "&e&lKliknij by isc na spawn" to close then run [execute console command "/mv spawn %player%"]
if player is in world "lastp" or "lastp2" or "niebotp" or "pieklotp" or "pustyniatp" or "zamektp" or "zamektp2"
canel event
execute console command "/mv tp %player% tp"
chodzi o te 3 ostatnie linie Wywala bład
Jesli gracz jest na swiecie "lastp" or "lastp2" or "niebotp" or "pieklotp" or "pustyniatp" or "zamektp" or "zamektp2" nie wykonało tego wyzej i teleportowalo go na swiat o nazwie "tp"
Pytanie
sajmonHD 3
Witam mam problem ze skryptem nie jestem jakims super skrypterem i to jest moj pierwszy skrypt od lat
:

command /spawn:
trigger:
open chest with 1 rows named "&6&lIDZ NA SPAWN" to player
wait 1 ticks
format slot 4 of player with light green clay named "&e&lKliknij by isc na spawn" to close then run [execute console command "/mv spawn %player%"]
if player is in world "lastp" or "lastp2" or "niebotp" or "pieklotp" or "pustyniatp" or "zamektp" or "zamektp2"
canel event
execute console command "/mv tp %player% tp"
chodzi o te 3 ostatnie linie Wywala bład
Jesli gracz jest na swiecie "lastp" or "lastp2" or "niebotp" or "pieklotp" or "pustyniatp" or "zamektp" or "zamektp2" nie wykonało tego wyzej i teleportowalo go na swiat o nazwie "tp"
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi