Skocz do zawartości

Pytania i odpowiedzi #4

Gość Usunięty#3468

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Usunięty#3468
4 godziny temu, knugi napisał:

1. Skąd dowiedziałeś się o Minecrafcie, a później o skripcie?

2. Trawisz metal? (Muzyka, chyba, że jesz żelazo z węglem xD)

3. Do której klasy chodzisz?

4. Pokazałeś komuś dupe?

Ad 1. Taki głupszy kolega z klasy (Gdy mieliśmy po 11 lat) to zawsze gadał o mc. Ja jako prawilny dres musiałem go szkalować, bo mc to przecież nie gra. Potem jako całkowity amator komputerów ze dwa miesiące się męczyłem, aby to w końcu pobrac i się udało przy okazji kilka robaków znalazło swój dom :D Jeśli chodzi o skript to dość dobry kolega Arek dał mi skrypty na boskie itemy z serwerów craftboard i zaciekawiło mnie to. Tak btw. to raz mnie poprosił, żebym wstawił jego skrypt tutaj na forum i każdy płakał, że jest kradziony, bo wszystko było po j. ang. Końcem końców temat skonczył w koszu...

Ad 2.  Nigdy nie miałem okazji tego posłuchać, ale jeśli [kliknij] należy do tego gatunku to czasem posłucham.

Ad 3. Obecnie chodzę do || gimnazjum

Spoiler

plss nie śmiejcie się, ze gimbus 

Ad 4. No tak, w sumie śmieszna sytuacja, bo kolega (w sumie to jakiś mutant, bo ma z 180 cm wzrostu) zabrał mi picie i musiałem jakoś chwycić się za szafkę i podciągnąć żeby zabrać to picie. Osobiście uważałem, że to najlepsze rozwiązanie, ale nie końca, bo inny koleszka zdjął mi spodnie razem z majtami do kolan i to wszystko było przed kamerą. XD

Edytowane przez Sewer
https://skript.pl/temat/27304-pytania-i-odpowiedzi-4/#findComment-180295

• Ixidi zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...