Centurion 220 Opublikowano 17 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2018 Tak jak w temacie, oferuje sponsoring serwera. Jak to będzie dokładnie odbywało się ?? Kupię serwer a ty będziesz nim zarządzał. Stworzysz dowolny tryb, tylko podłączony do mojej serwerowni. Wymagam: Rzetelnego podejścia do sprawy Brak oszustw graczy Reklamowanie swojego trybu poza serwerownią Nie Wymagam: Płacenia składek. Żadnych umów. Zarobione $$ bierzesz TY. Tak dokładniej nic od Ciebie nie oczekuje w sprawie $$. Oferuje: Serwer Domenę Podpięcie do serwerowni UWAGA NIE CHODZI MI O ŻADNEJ PLIKI CZY TEŻ WASZE DANE. Wysokość sponsoringu będzie zależna od przedstawienia projektu tutaj lub na pw. BlackRode 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymiTV 13 Opublikowano 21 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2018 Nie jesteś poważny sponsorujesz serwer i ktoś ma się pod twoją słabą serwerownie podpinać lol daj sobie spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion 220 Opublikowano 21 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 maja 2018 56 minut temu, SzymiTV napisał: Nie jesteś poważny sponsorujesz serwer i ktoś ma się pod twoją słabą serwerownie podpinać lol daj sobie spokój Tak, to ja daję pieniądze więc ja też mam prawo dyktować warunki ;p Pozdrawiam Usunięty#3468 i BlackRode 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymiTV 13 Opublikowano 21 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2018 (edytowane) Tak wiem nie bronie ci tego ale pomysł może ktoś nie chce się podpinać pod twoje lobby, tylko mieć swoje lub bez Edytowane 21 maja 2018 przez SzymiTV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion 220 Opublikowano 22 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 maja 2018 16 godzin temu, SzymiTV napisał: Tak wiem nie bronie ci tego ale pomysł może ktoś nie chce się podpinać pod twoje lobby, tylko mieć swoje lub bez Ma taki dział na lvl up jak "współpraca' Niech przedstawi fajny pomysł to dostanie vps 8 gb itp. Tak jak my kiedyś ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virtuosso 38 Opublikowano 22 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2018 23 godziny temu, SzymiTV napisał: Tak wiem nie bronie ci tego ale pomysł może ktoś nie chce się podpinać pod twoje lobby, tylko mieć swoje lub bez Nie rozumiem po co ta rozmowa, jest wyraźnie przedstawione warunki jakie dana osoba musi spełniać, kogo to obchodzi że tobie się to nie podoba?Jeżeli ktoś chce się podpiąć to się podepnie, a jak nie to nie pff Tak jak wyżej wspomniał autor, jego pieniądze i on dyktuje warunki, no chyba że w przyszłości ze swoim szefem zaczniesz się kłócić i dając bezsensowne uwagi nic nie zmieniające, no to już twoja sprawa.. Centurion 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion 220 Opublikowano 22 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 maja 2018 (edytowane) @Virtuosso Można takie osoby określić Januszami Biznesu i tyle w temacie ;p Edytowane 22 maja 2018 przez Centurion Virtuosso 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi