xBlaczeKx 7 Opublikowano 16 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2018 Witam, jest możliwość sprawdzenia czy gracz jest właścicielem działki przy użyciu Skripta?(mam zainstalowany skUniversal) Próbowałem parę rzeczy próbować, ale żadna nie działała. Spoiler if owner of plot is player if owner of plot is a player: if player is owner of plot: Proszę o szybką pomoc. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Gość ZiemniaQ Opublikowano 16 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2018 (edytowane) if "%the owner of the plot with id (id of plot at player)%" is player's name: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 16 maja 2018 przez ZiemniaQ Ziemniaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xBlaczeKx 7 Opublikowano 16 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 maja 2018 Dziękuję, do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Vylence Opublikowano 15 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xBlaczeKx 7
Witam, jest możliwość sprawdzenia czy gracz jest właścicielem działki przy użyciu Skripta?(mam zainstalowany skUniversal)
Próbowałem parę rzeczy próbować, ale żadna nie działała.
if owner of plot is player
if owner of plot is a player:
if player is owner of plot:
Proszę o szybką pomoc. Z góry dziękuję.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi