MrxJoint 28 Opublikowano 30 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2014 Siemka!Wiem pierwszy mam z tym problem xD Mniejsza z tym to do rzeczy:Otóż gdy przy zakladaniu gildii zalozycielowi da ten tag i ladnie dziala :PAle potem jak ktos dolaczy to usuwa wlascicielowi daje graczowi :/Próbowałem jakos to loopowac tych czlonkow ale to nic nie daje tylko wywala blad "is not an item type" :( Moze ktos wie czemu to tak ciu*** dziala moze jakis przyklad? A i jeszcze jak potem usunac te tagi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xFreku 100 Opublikowano 30 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2014 moze daj te czesc kodu ? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrxJoint 28 Opublikowano 30 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2014 Przy zakladaniu daje cos takiego:make player see loop-player's prefix as "&8[&2%arg 2%&8] &a" A przy dolaczaniu: loop {gildie::%arg 2%.members::*}: loop all players: loop-value is loop-player: make player see loop-player's prefix as "&8[&2%arg 2%&8] &a" stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoSaDG 29 Opublikowano 30 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2014 a powiedz mi gdzie masz przy evencie dolaczania argument? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 30 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2014 command /dolacz <nazwa gildii> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrxJoint 28 Opublikowano 30 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2014 @up tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 30 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2014 Hymmm ... Ja to testowalem tylko na sobie xD Mozesz podawac listy graczy, a nie kazdego pojedynczo. Jak bd mial chwile, to zerkne na to :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrxJoint 28 Opublikowano 30 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2014 Ej wytlumacz mi troche te wyrazenie: make arg 1 see arg 2 prefix as "tag" arg 1 widzi tag gracza arg 2 jako "tag" ?czy jakos inaczej?A i jak potem usunac ten tag? dac puste? " " ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 30 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2014 Tak :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrxJoint 28 Opublikowano 30 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2014 No dalej nie odpowiedziales jak je usunac ^^ xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 30 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2014 x2 Tak ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrxJoint 28 Opublikowano 30 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2014 A ok xD TO sprawdz te tagi bo potrzebuje ich bardzo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MrxJoint 28
Siemka!
Wiem pierwszy mam z tym problem xD
Mniejsza z tym to do rzeczy:
Otóż gdy przy zakladaniu gildii zalozycielowi da ten tag i ladnie dziala :P
Ale potem jak ktos dolaczy to usuwa wlascicielowi daje graczowi :/
Próbowałem jakos to loopowac tych czlonkow ale to nic nie daje tylko wywala blad "is not an item type" :(
Moze ktos wie czemu to tak ciu*** dziala moze jakis przyklad?
A i jeszcze jak potem usunac te tagi?
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi