warchamer12 20 Opublikowano 13 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2018 Witam bardzo serdecznie mam na imię filip. Dzisiaj o godzinie 19.54 dostałem Warna z regulaminu za Spam : Punkt 2.2.2 Moderator o nicku TEFLON dał mi warna niesprawiedliwie, ponieważ wypowiedziałem się pod użytkownikiem xShadowkek. Moja wiadomość brzmiała tak: Lol dzięki bardzo działa ten skrypt! Pozdro. Nie wiem czy za takie coś jest WARN, ale możliwe że pomyliło się mu z innym użytkownikiem bo inny użytkownik napisał (4) wiadomości pod skriptem shadowka. A ja tylko 1 Proszę o zwrócenie uwagi na tego Moderatora o nicku: TEFLON! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taq 155 Opublikowano 13 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2018 Post nie wnosi nic do tematu. W dziale "Skrypty" wystawia się tylko skrypty lub projekty, które działają (inaczej przenoszone są do kosza). Jeżeli chcesz autorowi podziękować za dobrze działający skrypt możesz dać mu "Lubię to" lub "Super". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warchamer12 20 Opublikowano 13 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 maja 2018 1 minutę temu, TEFLON napisał: Post nie wnosi nic do tematu. W dziale "Skrypty" wystawia się tylko skrypty lub projekty, które działają (inaczej przenoszone są do kosza). Jeżeli chcesz autorowi podziękować za dobrze działający skrypt możesz dać mu "Lubię to" lub "Super". Tak zrobiłem, ale nie chcę tu z tobą rozmawiać tylko z wyższym administratorem tej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakiJakTy 140 Opublikowano 13 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2018 3 minuty temu, warchamer12 napisał: Tak zrobiłem, ale nie chcę tu z tobą rozmawiać tylko z wyższym administratorem tej strony Po co rozmawiać z administratorem? Skoro ostrzeżenie jest słuszne. Taq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warchamer12 20 Opublikowano 13 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 maja 2018 Teraz, Mroczekk napisał: Po co rozmawiać z administratorem? Skoro ostrzeżenie jest słuszne. Jest nie słuszne ;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 13 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2018 45 minut temu, warchamer12 napisał: Jest nie słuszne ;v Rozumiem, proszę w takim razie o informację co wniosłeś do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warchamer12 20 Opublikowano 14 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 maja 2018 To ostrzeżenie powinno być dla tego nowego Moderatora, za niesłuszne ukaranie osoby (czyli mnie). I usuniecie warn'ów z mojego konta. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 14 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2018 Godzinę temu, warchamer12 napisał: To ostrzeżenie powinno być dla tego nowego Moderatora, za niesłuszne ukaranie osoby (czyli mnie). I usuniecie warn'ów z mojego konta. Do zamknięcia. To nie jest koncert życzeń i w stosunku całości forum jesteś jedynie ziarenkiem, także jeżeli już się udzielasz w stosunku, czegokolwiek zastosuj odpowiednie argumenty, a nie kończysz bólem dupy. Patrząc na całokształt uważam iż ostrzeżenie jest słuszne. Jedynie, co wniosłeś to zbędny tekst bez zastosowania, który kaleczy nasz ojczysty język. Uwzględniając twoje wypowiedzi w stosunku nowego moderatora - "nie chcę tu z tobą rozmawiać" - oraz tej powyżej mojej, mało cię obchodzi wyjaśnienie decyzji moderatorskiej, także czemu by nie nauczyć szczeniaka takiego, jak ty szacunku do wyżej postawionych osób? Notabene zaktualizuj sobie profil i te "2001" podwyższ troszeczkę . Jeżeli masz ochotę się tyrać, bo odezwałem się (...). zapraszam na pw - chętnie podeślę ci tsa i się przetestujemy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helczyk 301 Opublikowano 15 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2018 Czytając ten wątek, pomyślałem automatycznie o sznurku, krześle i lampie. W dniu 13.05.2018 o 20:02, warchamer12 napisał: Lol dzięki bardzo działa ten skrypt! Pozdro. Próbujesz wcisnąć w tej chwili nam, że taka odpowiedź jest konstruktywna. Wystarczy zostawić polubienie w temacie, które też motywuje autora skryptu do dalszej pracy. W dniu 13.05.2018 o 20:29, warchamer12 napisał: Tak zrobiłem, ale nie chcę tu z tobą rozmawiać tylko z wyższym administratorem tej strony W tej chwili zabraniasz oskarżonej osobie bronić swoich racji. Gdybyś miał zostać podany do sądu i nie mógł nic powiedzieć, bronić się czy cokolwiek, ponieważ ty chcesz sprawę rozwiązać tylko z sędzią. 16 godzin temu, warchamer12 napisał: To ostrzeżenie powinno być dla tego nowego Moderatora, za niesłuszne ukaranie osoby (czyli mnie). I usuniecie warn'ów z mojego konta. Do zamknięcia. Zamiast odpowiedzieć na pytanie wyższego administratora, postanowiłeś trzymać się początkowej wersji, która oczywiście jest błędna. W dodatku wymuszasz zamknięcie tematu, gdyby wszystko miało być już przesądzone i jest to wina @Taq. Podsumowując, moim zdaniem twoje oskarżenie moderatora @Taq jest bezpodstawne. Nawet gdyby było, powinieneś wziąć pod uwagę to, że nie ma doświadczenia i nadal się uczy (chociaż ja się uczę już ponad pół roku ). Często wystarczy podstawowy kontakt z moderatorem przez PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 15 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2018 (edytowane) W dniu 13.05.2018 o 21:21, xVendrome napisał: Rozumiem, proszę w takim razie o informację co wniosłeś do tematu. 19 godzin temu, warchamer12 napisał: To ostrzeżenie powinno być dla tego nowego Moderatora, za niesłuszne ukaranie osoby (czyli mnie). I usuniecie warn'ów z mojego konta. Widzisz, nie jesteś w stanie sam uzasadnić, dlaczego te ostrzeżenie jest nadane niesłusznie. Pewnie gdybyś uzasadnił, okazał skruchę, przeprosił za swoje czyny, spróbował szkodę naprawić (choćby Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!) to zły/dobry (wybierz jedno) vendrom by ostrzeżenie zdjął. W tej chwili skargę/odwołanie zamykam, nie ma po co dalej tego ciągnąć Edytowane 15 maja 2018 przez xVendrome Helczyk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 15 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2018 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi