Monfaria 0 Opublikowano 6 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2018 Hej, Bawiłam się dzisiaj skryptem na przyspieszoną mączkę kostną: https://code.skript.pl/p5qERqeQ wzorowałam się na : Działało mi to nawet, tylko teraz mam problem i kompletnie sobie nie mogę z nim poradzić: Nie mogę posiać zboża, bo mi takie coś wyskakuje : ktoś mi podpowie co to w ogóle jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Sh1ft_S 29 Opublikowano 6 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2018 Nie masz może pluginu VoxelSniper? Jak masz to go usuń i zobacz czy działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monfaria 0 Opublikowano 6 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 maja 2018 (edytowane) Miałam VoxelSnipera, odinstalowałam go i teraz działa. Dzięki :D. Mam przy okazji inny problem, bo jednak nie działa mi ten skrypt: command /maczka2: trigger: loop blocks in radius 5 of player: loop-block is crops: set loop-block to crops:7 loop-block is carrots: set loop-block to carrots:7 loop-block is potatoes: set loop-block to potatoes:7 loop-block is pumpkin_stem: set loop-block to pumpkin_stem:7 loop-block is melon_stem: set loop-block to melon_stem:7 loop-block is nether_wart: set loop-block to nether_wart:3 loop-block is beetroot: set loop-block to beetroot:3 crops, melon_stem, pumpkin_stem - działa potatoes, beetroot, carrots - nie działa. Nie wiecie jak to nazwać, bo już chyba wszystkiego próbowałam. Edytowane 6 maja 2018 przez bvcz Kod w [ code] Notatka dodana przez bvcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sh1ft_S 29 Opublikowano 6 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2018 Stem zamień na seed albo seeds, A crops zamień też na seeds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Monfaria 0
Hej,
Bawiłam się dzisiaj skryptem na przyspieszoną mączkę kostną:
https://code.skript.pl/p5qERqeQ
wzorowałam się na :
Działało mi to nawet, tylko teraz mam problem i kompletnie sobie nie mogę z nim poradzić:
Nie mogę posiać zboża, bo mi takie coś wyskakuje :
ktoś mi podpowie co to w ogóle jest ?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi