screamekk 2 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2014 Witam, mam pytanie. Chcialbym zrobic tak ze jak gracz wpisze komende /settt to setuje mu teren czyli np. jest na koordach x:0 y:80 z:0 i wpisuje komende /settt i wtedy setuje teren pod nim od y: 25 do y: 40. Wiem slabo umiem tluaczyc ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 screamekk 2 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2014 #REF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xFreku 100 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2014 Nie rozuemiem :/ Setuje na inne bloki czy co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 screamekk 2 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2014 Tak. Tutaj przyklad: Tylko jak uzywam tego kodu to nie dziala ;/ a jak probuje z as op to sa errory a jak prubuje z permission to tez nie dziala ;/execute player command "//pos1 x-coordinate of player+4,90,z-coordinate of player-2"execute player command "//pos2 x-coordinate of player-4,94,z-coordinate of player+2"execute player command "//set 0" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kresrek007 17 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2014 Dodaj permissions z poziomu konsoli.# Dodajesz permissionsmake console execute command "pex user %player% add permissions" #w miejsce permissions, wpisz wymagane permissions dla wybranej komendywait 1 tick# tresc koduexecute player command "//pos1 x-coordinate of player+4,90,z-coordinate of player-2"execute player command "//pos2 x-coordinate of player-4,94,z-coordinate of player+2"execute player command "//set 0"make console execute command "pex user %player% add -permissions"#w miejsce permissions, wpisz wymagane permissions dla wybranej komendy nie usuwając "-"Jeśli chodziło ci o to, że nie daje graczowi permissions :) screamekk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 screamekk 2 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2014 kresrek wiem. Ale chcialem zrobic bez pexa poniewaz jak wgrywam pexa jest na czerwono ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kresrek007 17 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2014 Wgraj inne wersje, jeśli bez twojego permissions.yml nie jest na czerwono (nie jest wyłączony), to musisz od nowa stworzyć permissions, ponieważ są tam błędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
screamekk 2
Witam, mam pytanie. Chcialbym zrobic tak ze jak gracz wpisze komende /settt to setuje mu teren czyli np. jest na koordach x:0 y:80 z:0 i wpisuje komende /settt i wtedy setuje teren pod nim od y: 25 do y: 40. Wiem slabo umiem tluaczyc ;/
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi