WiktorMasteR 19 Opublikowano 30 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2018 Mam do was pytanie mam plugin maxbans i serwer bungeecord i nie wiem jak zrobić żeby jak ktoś coś przeskrobie do dostał globalnego bana a nie na jednym serwerze Proszę o wskazanie jakiegoś pluginu czy czegoś !!!! będę bardzo wdzięczny za pomoc !!! Spoiler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 599 Opublikowano 30 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2018 Wystarczy podlaczyc baze danych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WiktorMasteR 19 Opublikowano 30 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2018 powiesz mi jak mam to zrobić był bym bardzi wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
WiktorMasteR 19
Mam do was pytanie mam plugin maxbans i serwer bungeecord i nie wiem jak zrobić żeby jak ktoś coś przeskrobie do dostał globalnego bana a nie na jednym serwerze Proszę o wskazanie jakiegoś pluginu czy czegoś !!!! będę bardzo wdzięczny za pomoc !!!
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi