Qrador 0 Opublikowano 28 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2018 Widziałem na serwerach że da się tak zrobić, ale nie wiem jak... Tylko jeden gracz nie ma bloku, drugi go ma, jest to możliwe do zrobienia w skript? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zlogowany 0 Opublikowano 28 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2018 4 godziny temu, Qrador napisał: Widziałem na serwerach że da się tak zrobić, ale nie wiem jak... Tylko jeden gracz nie ma bloku, drugi go ma, jest to możliwe do zrobienia w skript? Nie rozumiem o co chodzi w tej treśći! Morzesz jaśniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 28 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2018 4 godziny temu, Qrador napisał: Widziałem na serwerach że da się tak zrobić, ale nie wiem jak... Tylko jeden gracz nie ma bloku, drugi go ma, jest to możliwe do zrobienia w skript? A może to nie skript ee? A poza tym nic nie rozumiem z twojego pytania możesz napisać od nowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 huert2007 50 Opublikowano 28 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2018 @Mroczekk Jemu chodzi o tą pseudo "LINIE" PVP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _xXCichyMleczXx_ 16 Opublikowano 28 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2018 Mu chodzi o bugujace sie klocki jak ma sie zbyt szybkie narzedzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Qrador 0 Opublikowano 28 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2018 5 godzin temu, Zlogowany napisał: Nie rozumiem o co chodzi w tej treśći! Morzesz jaśniej? 4 godziny temu, Mroczekk napisał: A może to nie skript ee? A poza tym nic nie rozumiem z twojego pytania możesz napisać od nowa? Chodzi mi o bloki, które są widoczne tylko u jednego gracza, pewnie da się też odwrotnie (chciałbym żeby blok nie był widoczny dla jednego gracza). Szukałem na google i nic nie znalazłem. Jest jakikolwiek sposób na to? Po prostu żeby u kogoś były widoczne bloki, a u kogoś nie. Żeby były tylko że tak powiem... lokalnie? u kogoś 1 godzinę temu, huert2007 napisał: @Mroczekk Jemu chodzi o tą pseudo "LINIE" PVP W sumie nie ma być to linia PVP ale coś w tym rodzaju Powiedzmy że: loop all players: if {team} of player is "team1": zresp blok widoczny tylko dla loop-player Jest to możliwe w jakikolwiek sposób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 29 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2018 11 godzin temu, Qrador napisał: Chodzi mi o bloki, które są widoczne tylko u jednego gracza, pewnie da się też odwrotnie (chciałbym żeby blok nie był widoczny dla jednego gracza). Szukałem na google i nic nie znalazłem. Jest jakikolwiek sposób na to? Po prostu żeby u kogoś były widoczne bloki, a u kogoś nie. Żeby były tylko że tak powiem... lokalnie? u kogoś W sumie nie ma być to linia PVP ale coś w tym rodzaju Powiedzmy że: loop all players: if {team} of player is "team1": zresp blok widoczny tylko dla loop-player Jest to możliwe w jakikolwiek sposób? Jak dla mnie nie jest to możliwe, ale nie mówię że nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 29 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2018 12 godzin temu, huert2007 napisał: @Mroczekk Jemu chodzi o tą pseudo "LINIE" PVP Wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NextNaSkryptach 3 Opublikowano 30 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2018 W dniu 29.04.2018 o 11:31, Mroczekk napisał: Wiem. A mu nie chodzi o bugowanie się jak na BP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Briks 307 Opublikowano 30 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2018 (edytowane) Dalej nie czaicie? Jemu chodzi o to, by jeden team widział dany blok, a drugi nie... Edytowane 30 kwietnia 2018 przez BrixNW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Qrador 0
Widziałem na serwerach że da się tak zrobić, ale nie wiem jak... Tylko jeden gracz nie ma bloku, drugi go ma, jest to możliwe do zrobienia w skript?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi