Czesiosz123456 0 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2018 Uszanowanie panowie/panie doświadczenie 1 rok pewnie dużo osób cię zastanowi jak mogę mieś rok doświadczenia jak nie pisałem że zostanę technikem ani nie dawałem pluginów po prostu pluginy pisałem dla mnie na mój serwer ale serwer nie wypalił i postanowiłem zostać u kogoś technikem że doświadczenie jak mam mogę je wykorzystać i pomóc osobą przy serwerze Imię - Brajan Wiek - 18 Cena - za darmo (Nie chce zarabiać tylko pomagać) Na pomoc poświęcam - 5-6 godzin na dzień zależy też od dnia Weekend pomagam całe 2 nocki jeżeli jest dużo roboty Kontakt - GG = 65449254 Fb = Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Oczekuję: - Ts3,Fb - Rangi - Zaufania - Szybkiego kontaktu z właścicielem - Cierpliwości od strony właściciela Oferuje - Szybki kontakt przez numer tel,fb,gg - Napisanie pluginu od początku do końca - Napisanie skryptów - Pomoc przy wybieraniu hostingu - Załatwienie tańszej reklamy u youtubera - Grafikę na serwer - Podpinanie domeny pod serwer jeżeli właściciel nie wie jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SupcioXD 37 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2018 (edytowane) Siema Zaprosiłem cię na gg i czekam na odpowiedź lub wejdź na ts3: Ts-Time.EU Edytowane 26 kwietnia 2018 przez SupcioXD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi