xpawelytt 1 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 Dokładnie opis jest tu Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Ale to ma być na BungeeCord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 TO ma byc przerobione na skrypt? ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 Nie wiem co rozumiesz poprzez bungee, mógłbyś się trochę rozwinąć z wypowiedzią... Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xpawelytt 1 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 6 godzin temu, LjayPL789 napisał: TO ma byc przerobione na skrypt? ... Z tego co wiem to nie jest skrypt ( trzeba go napisać ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xpawelytt 1 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 6 godzin temu, LuckyPotato napisał: Nie wiem co rozumiesz poprzez bungee, mógłbyś się trochę rozwinąć z wypowiedzią... Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Chodzi mi nie na spigot/bukkit tylko na bungeecorda ( zamiast instalować na np bukkit to trzeba na BungeeCordie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Myrlakusss 14 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2018 hmm polecam pobrac plugin zaraz ci linka wysle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Myrlakusss 14 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2018 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xpawelytt 1
Dokładnie opis jest tu Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Ale to ma być na BungeeCord
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi