Anastair 64 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 (edytowane) Witam, widziałem coś podobnego w UltimateClans, więc sie da. Przykładowo mam opcje: options: emeraldkilof1: diamond #Pierwszy kilof, ktorym mozna wykopac emeraldy emeraldkilof2: puste #Drugi kilof emeraldkilof3: puste #Trzeci kilofJeśli opcje uzupełnię jako "puste" to skrypt tego nie czyta. Edytowane 27 sierpnia 2014 przez User987 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 "none" Anastair 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anastair 64 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 Czyli to takie proste? Mam ustawić tak: emeraldkilof3: none #Trzeci kilof i skript tego nie czyta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2014 Czyli to takie proste? Mam ustawić tak: emeraldkilof3: none #Trzeci kilof i skript tego nie czyta?Jeżeli to item to tak. Jeżeli to string (np. "test") to musisz dać: if {@test} is "none": Anastair 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Anastair 64
Witam, widziałem coś podobnego w UltimateClans, więc sie da.
Przykładowo mam opcje:
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi