Cześć, stworzyłem skrypt ale nie działają te eventy, czemu?
Spoiler
on rightclick with Compass named "&5&lWYBOR SERWEROW":
[dalszy kod]
#oraz
on join:
wait 5 ticks
clear inventory of player
wait 5 ticks
give to player 1 Compass named "&5&lWYBOR SERWEROW"
#Log z konsoli
[21:18:05 ERROR]: [Skript] indentation error: expected 2 tabs, but found 8 spaces (menu.sk, line 9: teleport player to {spawn}')
#To działa nie wiem czemu tu jest error :'
[21:18:05 ERROR]: [Skript] Can't understand this condition/effect: give to player 1 Compass named "&5&lWYBOR SERWEROW" (menu.sk, line 13: give to player 1 Compass named "&5&lWYBOR SERWEROW"')
[21:18:05 ERROR]: [Skript] can't understand this event: 'on rightclick with Compass named "&5&lWYBOR SERWEROW"' (menu.sk, line 14: on rightclick with Compass named "&5&lWYBOR SERWEROW":')
Pytanie
zozolek 1
Cześć, stworzyłem skrypt ale nie działają te eventy, czemu?
on rightclick with Compass named "&5&lWYBOR SERWEROW": [dalszy kod] #oraz on join: wait 5 ticks clear inventory of player wait 5 ticks give to player 1 Compass named "&5&lWYBOR SERWEROW" #Log z konsoli [21:18:05 ERROR]: [Skript] indentation error: expected 2 tabs, but found 8 spaces (menu.sk, line 9: teleport player to {spawn}') #To działa nie wiem czemu tu jest error :' [21:18:05 ERROR]: [Skript] Can't understand this condition/effect: give to player 1 Compass named "&5&lWYBOR SERWEROW" (menu.sk, line 13: give to player 1 Compass named "&5&lWYBOR SERWEROW"') [21:18:05 ERROR]: [Skript] can't understand this event: 'on rightclick with Compass named "&5&lWYBOR SERWEROW"' (menu.sk, line 14: on rightclick with Compass named "&5&lWYBOR SERWEROW":')Odnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/26658-nie-dzia%C5%82aj%C4%85-niekt%C3%B3re-eventy/Udostępnij na innych stronach
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi