TheAdamos 24 Opublikowano 9 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2018 (edytowane) Witam. Potrzebuję pomocy konfiguracji prefixów na serwerze. Chcę stworzyć rangę np Helper ale zeby nie wygladalo tak: [Helper]Nick Tylko np. |Helper| Nick Czyli ma być ładny prefix i odstęp między nickiem a rangą //Formatowanie ~Ixidi Edytowane 17 kwietnia 2018 przez Ixidi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Addiss9 44 Opublikowano 9 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2018 masz ts lub skeypa? Bo to jest łatwe xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheAdamos 24 Opublikowano 9 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2018 Skype: Adamos3233 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Addiss9 44 Opublikowano 9 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2018 Mam cię w zajomych..XD Napisałem ci D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szedi 7 Opublikowano 13 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2018 dam ci od razu z dawaniem rang moj skrypt mozesz go sobie zedytowac https://code.skript.pl/2oO1sqlZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheAdamos 24 Opublikowano 14 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2018 Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nwse 131 Opublikowano 14 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2018 jak masz pexa to w pexie wpisujesz /pex group RANGA prefix "[napiszcochcesz] " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ostry25 Opublikowano 14 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2018 Matko, nie umiesz konfigurować tego w essentials/skrypt tylko zaśmieca dysk.. (w essentials to takie proste ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Crystal_PL 93 Opublikowano 15 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2018 18 godzin temu, Ostry25 napisał: Matko, nie umiesz konfigurować tego w essentials/skrypt tylko zaśmieca dysk.. (w essentials to takie proste ) CO ROBI? DYSK ZAŚMIECA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ostry25 Opublikowano 15 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2018 @Crystal_PL tia, a w dodatku laguje serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TheAdamos 24
Witam.
Potrzebuję pomocy konfiguracji prefixów na serwerze. Chcę stworzyć rangę np Helper ale zeby nie wygladalo tak:
[Helper]Nick
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi