test45345 0 Opublikowano 8 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2018 Poszukuje pluginu bungeecord lub sk na blokowanie all połączeń które nie są z polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 690 Opublikowano 8 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2018 Jeśli masz serwer na titanaxe to ta opcja jest wbudowana w hosting. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 8 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2018 (edytowane) Jak masz AuthMe to w linijce 369 zaznacz: enableProtection: true i w linijce 375 wpisz: countries: - 'PL' Jak coś to możesz pobrać jeszcze jakiś plugin na AntyVpn i proxy, bo chyba chodzi o boty? Edytowane 8 kwietnia 2018 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HiImIdrizdi 1 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2018 Ja mam do sprzedania owy plugin. Każde ip które nie pochodzi z Polski będzie zmuszone zweryfikować się na mojej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
test45345 0
Poszukuje pluginu bungeecord lub sk na blokowanie all połączeń które nie są z polski.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi