Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka!

Chciałbym wam dzisiaj przedstawić "cennik" moich paczek pluginów. Ogólnie paczki mam już zrobione na zapas, lecz jak zabraknie paczki, to piszę nową jakieś 2-5h.
Paczki są tworzone TYLKO i wyłącznie przeze mnie. W paczkach można znaleźć niestworzone przeze mnie pluginy, takie jak:

• PermissionsEx
  • WorldGuard
  • WorldEdit

Wszystkie pluginy znajdujące się w paczce są spolszczone, przez co nie musisz się obawiać że będziesz musiał się męczyć z Językiem Angielskim :)
W Dodatku kupując u mnie paczki, masz 100% Gwarancji że nikt nie będzie miał takiej samej
UWAGA! Kiedy się już zdecydujesz, proszę o napisanie do mnie wiadomości na priv. W dodatku jak już kupujesz, to pamiętaj ;) Ja nie daję pierwszy paczki.

CENNIK:

• Paczka Hardcore (10-20 pluginów) około 30zł
  • Paczka  BedWars (20-30 pluginów) około 10zł
  • Paczka  MegaDrop (15-25 pluginów) około 20zł
  • Paczka SkyWars (10-20 pluginów) około 15zł
  • Paczka SkyBlock (11-22 pluginów) około 25zł
  • Paczka Lobby (5-10 pluginów) około 7-8zł
  • Paczka EasyHC (20-25 Pluginów) około 10zł
  • Paczka MiniGames (20-40 Pluginów) około 20zł

ZESTAWY PACZEK:

• Paczka EasyHC, MegaDrop, Hardcore (50-60 pluginów) około 40zł
  • Paczka BedWars, MiniGames, Murder Mystery (50-70 pluginów) około 50zł
  • Paczka GIGANT (Promocja -50% taniej) Bedwars, MiniGames, Murder Mystery, Hardcore, EasyHC (EasyHardcore), MegaDrop, Lobby i SkyBlock (100-140 pluginów) około 100zł

PS. Uwaga! Kupować można tylko i wyłącznie za pomocą SMS, PSC, Kartą Google Play, Kartą Steam, skinami do cs:go, kontami Steam

//Poprawiono estetykę posta ~ JanekJaran

Edytowane przez JanekJaran
Poprawiono estetykę posta
https://skript.pl/temat/26626-sprzedam-oryginalne-paczki-plugin%C3%B3w-skrypt%C3%B3w/

• 3 tygodnie później...

dodam, że dla osób które kupią za pomocą PSC lub SMS dostaną -50% czyli np. Chcesz kupić pakiet gigant to nie płacisz 100zł, tylko 50zł :) (PROMOCJA TRWA DO 2018.04.28, I OBEJMUJE KAŻDY PRODUKT!)

https://skript.pl/temat/26626-sprzedam-oryginalne-paczki-plugin%C3%B3w-skrypt%C3%B3w/#findComment-176946

• Szifter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...