TheAdamos 24 Opublikowano 7 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2018 Witam. Szukam Admina na serwer Minecraft. Admin będzie miał za zadanie pilnować graczy, I zareklamować serwer. Wiek preferowany to 14+. Dobrze by było jeżeli Admin miał by kontakty na youtube. Startujemy z edycją. Administrator będzie posiadał opa. Kontakt Skype: Adamos3233 Gmail: [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 7 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2018 (edytowane) 18 minut temu, TheAdamos napisał: I zareklamować serwer. A właściciel nie opłacił nawet jednej reklamy? 18 minut temu, TheAdamos napisał: Wiek preferowany to 14+ Spoko, spoko 18 minut temu, TheAdamos napisał: Dobrze by było jeżeli Admin miał by kontakty na youtube A co ja glina jestem, żeby kontakty mieć? 18 minut temu, TheAdamos napisał: Startujemy z edycją Całkowicie brak informacji czego tylko, że jest to serwer Minecraft, a gdzie wersja? tryb? informacje o czasie wykonywanej pracy? wynagrodzenie? 18 minut temu, TheAdamos napisał: Administrator będzie posiadał opa. Nie, a po co mu op , przecież uprawnieniami daj mu * 18 minut temu, TheAdamos napisał: Kontakt Skype: Ktoś jeszcze tego używa? Teraz only discord. Edytowane 7 kwietnia 2018 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheAdamos 24 Opublikowano 7 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2018 3 godziny temu, ARMY_KBOY napisał: A właściciel nie opłacił nawet jednej reklamy? Jeszcze edycja nie wystartowała Spoko, spoko Administracja musi być ogar A co ja glina jestem, żeby kontakty mieć? Ślepy jesteŚ? ,,Kontakty na youtube'' Całkowicie brak informacji czego tylko, że jest to serwer Minecraft, a gdzie wersja? tryb? informacje o czasie wykonywanej pracy? wynagrodzenie? Więcej na Skype Nie, a po co mu op , przecież uprawnieniami daj mu * Nie, Adminom gwiazdki nie daję Ktoś jeszcze tego używa? Teraz only discord. A owszem, dużo osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amigo 1 Opublikowano 7 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2018 @TheAdamos akualne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reedzev_ 227 Opublikowano 7 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2018 5 godzin temu, TheAdamos napisał: Administracja musi być ogar Ale to nie zależy od wieku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheAdamos 24 Opublikowano 8 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2018 17 godzin temu, Reedzev_ napisał: Ale to nie zależy od wieku. Jak nie? 10-latki nie ogarniają 15-latki ogarniają xD 17 godzin temu, Amigo napisał: @TheAdamos akualne? Tak... //Łączę ~ JanekJaran Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amigo 1 Opublikowano 8 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2018 Cześć! Chętnie podejmę się zrobienia serwera minecraft lub dołącze już do twojej/waszej ekipy która zaczęła tworzyć serwer Minecraft! Mogę zaoferować: - Edycję i robienie pluginów i skryptów - Zrobienie pełnego forum pod minecrafta razem z motywem + wszystkie rangi kolorowe itp. (forum nie będzie w MyBB tylko w IPS Community ) - Zrobię Sklep i stronę dla naszego serwera Minecraft (płatność PayPal i SMS za dopłatą u kolegi dodatkowo Przelew i PaySafeCard ) - Oferuję także zrobienie emaila na gmailu z przekierowaniem maila przykładowo: [email protected] Więcej informacji lub pytania pod postem jeśli chcecie mnie w teamie to dodajcie do znajomych Mogę zapewnić z ręką na sercu, że nikogo nigdy nie oscamowałem ani na nic nie oszukałem jestem odpowiedzialny i dobry a i mam 16 Lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi