WiczekPG 4 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 Witam, chciałbym zrobić GUI serwera poprzez komęde, tylko nie wiem jak się to robi :(.Np jak klikniesz Grass'a to tworzy Ci się skyblock z jakiegoś pluginy (To jest tylko przykład, nie oto mi chodzi).Za pomoc daję Lajka :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 http://skript.pl/index.php/topic/412- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WiczekPG 4 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 (edytowane) Ok dzięki! Wszystko śmiga :)Jak dodać nową linijkę? :) Edytowane 27 sierpnia 2014 przez WiczekPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
WiczekPG 4
Witam, chciałbym zrobić GUI serwera poprzez komęde, tylko nie wiem jak się to robi :(.
Np jak klikniesz Grass'a to tworzy Ci się skyblock z jakiegoś pluginy (To jest tylko przykład, nie oto mi chodzi).
Za pomoc daję Lajka :(
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi