Amigo 1 Opublikowano 5 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2018 (edytowane) Szukam chętnych osób do tworzenia serwera od podstaw. - pluginami zajmuję się ja (sam pisze je) Poszukuje budowniczego/budowniczych do zbudowania spawna pod EasyHc/MegaDrop Oraz kilku osób do testowania serwera pod względem funkcjonalności oraz pluginów. Piszcie tutaj lub wiadomości Wymagam: Wiek: 13-17 lat ( ja mam 16) Mikrofon do rozmowy na discordzie Co oferuje: - Hosting vps 8gb ramu ale to jak serwer bedzie gotowy (dla tych co chca brac czynnie udzial w budowie serwera oferuje dobre wynagrodzenie w postaci udogodnień podczas gry i o pieniądze ala składki ale to tylko na początek) - Pełen sklep www oraz Forum (nie BB) Edytowane 5 kwietnia 2018 przez Amigo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 5 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2018 (edytowane) W jaki sposób planujesz rozreklamować serwer? /co to za tryb w ogóle ma być? Dobra widzę, izihace for kids Edytowane 5 kwietnia 2018 przez xVendrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amigo 1 Opublikowano 6 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2018 @xVendrome Nie zakładaj z góry że 18 godzin temu, xVendrome napisał: izihace for kids ponieważ chciałem zrobić spawna pod taki tryb ale nadal się zastanawiam jaki tryb zrobić Nie mam jeszcze ekipy do tego więc sam nie będę decydować Jeśi jesteś chętny to zapraszam i będziemy działać xd ps. Znam się na rzeczy (nie na budowaniu xd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi