xavezz 5 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2018 WITAM SZUKAM KOGOS KTO UMIAL BY PRZYGOTOWAC W MIARE DOBRY CORE NA SERWER HARDCORE Po wiecej informacji zapraszam na Priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2018 Po wiecej informacji zapraszam na Priv Takie coś odstrasza klientów, ile oferujesz? (pieniędzy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xavezz 5 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2018 wlasnie nie wiem jakie sa cenniki po tym co widze dobry core na yt chodzi po 20/30 zl (jasne wiem wiele osob wypoiwe sie ze taki na prawde dobry kosztuje 100/200/300 jak nie wiecej ale mi chodzi na otawrcie serwa taki na start nie musi byc tam wszytko idealne) chodzi o cos prostego z dobrym pomyslem daltego zapraszam zeby sie dogadac ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xavezz 5
WITAM
SZUKAM KOGOS KTO UMIAL BY PRZYGOTOWAC W MIARE DOBRY CORE NA SERWER HARDCORE
Po wiecej informacji zapraszam na Priv
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi