Potrzebuję pomocy, a mianowicie tworzę z kolegami serwer real life, ale chcemy się wyróżnić na tle innych. Umiem pisać skrypty na prace, ale takie zwykłe jak drwal czy górnik.
Jeśli ktoś z was umie napisać taki skrypt jak niżej to proszę o napisanie mi go w odpowiedzi (jeśli skrypt będzie działał to jesteśmy gotowi dać tej osobie co go napisała nagrodę w postaci darmowego
konta premium na naszym serwerse :D)
A oto opis skryptu:
1. Klikamy na bota o nazwie "Magazynier" (ważne! to ma byc jakby praca dorywcza, więc nie chcę, żeby obok nicku pokazywał się napis [magazynier], po prostu jak skończymy prace to dostajemy hajs i tyle)
2. Na czacie pokazuje się:
"Rozpocząłeś pracę magazyniera, donieś 10 paczek do tira przed magazynem, a dostaniesz wynagrodzenie."
3. Dostajemy JEDNĄ paczkę do EQ.
4. Biegniemy do tira przed magazynem i kładziemy paczkę do naczepy, paczka od razu znika, a na czacie pokazuje się:
"Załadowałeś 1/10 paczek." (za kazdą kolejną paczką licznik wzrasta 2/10 itd.)
5. Po położeniu paczki wracamy do magazyniera i on nam daje kolejną paczkę.
6. I tak w kółko, a jak skończymy, czyli zaniesiemy 10 paczek to dostajemy 15 dolców.
Dzięki, jeśli nie umiecie dokładnie czegoś takiego zrobić to proszę chociaż o komendę, że kiedy klikniemy na bota to coś się wydarzy, bo to jest moja zagwozdka, resztę raczej umiem.
//Poprawiono formatowanie dla czarnego stylu jak i ortografię ~ JanekJaran
Edytowane przez JanekJaran Poprawiono formatowanie i ortografię
Pytanie
wiktorspec 0
Witajcie!
Potrzebuję pomocy, a mianowicie tworzę z kolegami serwer real life, ale chcemy się wyróżnić na tle innych. Umiem pisać skrypty na prace, ale takie zwykłe jak drwal czy górnik.
Jeśli ktoś z was umie napisać taki skrypt jak niżej to proszę o napisanie mi go w odpowiedzi
(jeśli skrypt będzie działał to jesteśmy gotowi dać tej osobie co go napisała nagrodę w postaci darmowego
konta premium na naszym serwerse :D)
A oto opis skryptu:
1. Klikamy na bota o nazwie "Magazynier" (ważne! to ma byc jakby praca dorywcza, więc nie chcę, żeby obok nicku pokazywał się napis [magazynier], po prostu jak skończymy prace to dostajemy hajs i tyle)
2. Na czacie pokazuje się:
"Rozpocząłeś pracę magazyniera, donieś 10 paczek do tira przed magazynem, a dostaniesz wynagrodzenie."
3. Dostajemy JEDNĄ paczkę do EQ.
4. Biegniemy do tira przed magazynem i kładziemy paczkę do naczepy, paczka od razu znika, a na czacie pokazuje się:
"Załadowałeś 1/10 paczek." (za kazdą kolejną paczką licznik wzrasta 2/10 itd.)
5. Po położeniu paczki wracamy do magazyniera i on nam daje kolejną paczkę.
6. I tak w kółko, a jak skończymy, czyli zaniesiemy 10 paczek to dostajemy 15 dolców.
Dzięki, jeśli nie umiecie dokładnie czegoś takiego zrobić to proszę chociaż o komendę, że kiedy klikniemy na bota to coś się wydarzy, bo to jest moja zagwozdka, resztę raczej umiem.
//Poprawiono formatowanie dla czarnego stylu jak i ortografię ~ JanekJaran
Poprawiono formatowanie i ortografię
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi