Skocz do zawartości
  • 0

TabList

bvcz

Pytanie

Siemka, mam taki kod,

ale się rozjeżdża

http://scr.hu/32bd/q22v0

variables:{gracze} = 0 on join:add 1 to {gracze}execute player command "tab" on quit:remove 1 from {gracze} command /tab:trigger:loop all players:set {_packet::*} to "PacketPlayOutPlayerInfo", "%loop-players%", false and 0player.sendPacket{{_packet::*}};set {_packet::*} to "PacketPlayOutPlayerInfo", "&c&l--]&b----", true and 0player.sendPacket{{_packet::*}};set {_packet::*} to "PacketPlayOutPlayerInfo", "&b    SerweR ", true and 0player.sendPacket{{_packet::*}};set {_packet::*} to "PacketPlayOutPlayerInfo", "&l&b----&c&l[--", true and 0player.sendPacket{{_packet::*}};set {_packet::*} to "PacketPlayOutPlayerInfo", "&c&l===========", true and 0player.sendPacket{{_packet::*}};set {_packet::*} to "PacketPlayOutPlayerInfo", "&c&l===========", true and 0player.sendPacket{{_packet::*}};set {_packet::*} to "PacketPlayOutPlayerInfo", "&l&b===========", true and 0player.sendPacket{{_packet::*}};set {_packet::*} to "PacketPlayOutPlayerInfo", "NICK:", true and 0player.sendPacket{{_packet::*}};set {_packet::*} to "PacketPlayOutPlayerInfo", "GRACZE:", true and 0player.sendPacket{{_packet::*}};set {_packet::*} to "PacketPlayOutPlayerInfo", "OSTATNI", true and 0player.sendPacket{{_packet::*}};set {_packet::*} to "PacketPlayOutPlayerInfo", "&c%player%", true and 0player.sendPacket{{_packet::*}};set {_packet::*} to "PacketPlayOutPlayerInfo", "     %{gracze}%", true and 0player.sendPacket{{_packet::*}};set {_packet::*} to "PacketPlayOutPlayerInfo", "%{lastplayer}%", true and 0player.sendPacket{{_packet::*}};   every 1 second:loop all players:execute loop-player command "tab"	
Edytowane przez Barunyt

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Właśnie skończyłem pisać obiekt tab dla 1.8, zostały testy. Więc może zamiast się męczyć poczekaj jeszcze chwile? Przyznam, że wiele osób z niezłym doświadczeniem ma z tym problemy, a tłumaczyć w kółko mi się nie za bardzo chce xP

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...