Szybki_Johny 2 Opublikowano 31 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2018 Witam, mam oto plugin na sektory. ale coś nie czyta pliku plugin.yml. W plikach pluginu niema tego plugin.yml czy ktoś mógłby go dla mnie zrobić ?? Tutaj link do wszystkich plików :Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrisSx 29 Opublikowano 31 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2018 Ale jakie sektory? Ty robisz jaila? Jeśli tak to sie do mnie zgłoś na pw, chetnie pomoge bo sam jaila zrobilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 31 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2018 (edytowane) Masz całe src, zbuduj na tym projekt (nawet w Eclipsie lul), a plugin.yml: main: nano.sektor.NanoSektor author: spook1998 name: NanoSektor version: 1.0 Sam plugin jest słaby, sektory na bazie MySQL, powodzenia ciekawe czy 10 graczy utrzyma? Dodatkowo plugin nie ma żadnego api, więc jakikolwiek plugin nie będzie kompatybilny. Po za tym plugin jest z wycieku (tak mi się wydaje, bo wszystkie pluginy tego autora są płatne + hashowane). Edytowane 31 marca 2018 przez KrejzolekPRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Szybki_Johny 2
Witam, mam oto plugin na sektory. ale coś nie czyta pliku plugin.yml. W plikach pluginu niema tego plugin.yml czy ktoś mógłby go dla mnie zrobić ??
Tutaj link do wszystkich plików :Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi