[email protected] 0 Opublikowano 30 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2018 Szukam pluginu na gildie wersja 1.8 silnik: spigot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mrkogutmrkgt 7 Opublikowano 30 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2018 (edytowane) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! (potrzebujesz tego, aby factions dzialalo) Ewentualnie jak chcesz chat gildi jeszcze to: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Jezeli chcesz tagi gildi przed nickiem to wchodzisz mstore/factions_mconf/instance.json i edytujesz linijke "chatSetFormat" z "false" na "true" Edytowane 30 marca 2018 przez Mrkogutmrkgt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 [email protected] 0 Opublikowano 30 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 marca 2018 A sploszczony faction jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mrkogutmrkgt 7 Opublikowano 30 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2018 Musisz zrobic to sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 [email protected] 0 Opublikowano 30 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 marca 2018 Mam te factions i gdzie mam to sploszczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PakerP 11 Opublikowano 2 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2018 Ja posiadam porządniejsze pluginy na gildie, ale za darmo ich niedam. Ktos chce wytestować lub kupić pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Oytsui 3 Opublikowano 15 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2018 Polecam FunnyGuilds. Polski plugin i nie trzeba nic spolszczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
[email protected] 0
Szukam pluginu na gildie
wersja 1.8
silnik: spigot
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi