sedos 0 Opublikowano 25 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2018 (edytowane) Otóż potrzebuje skryptu że jestem na regionie spawnu i jak gracz niszczy np dirta to pisze mu ze nie moze Niszczyc na tym regionie itp. ktos by umial napisac? Edytowane 25 marca 2018 przez xVendrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xyrusek 7 Opublikowano 25 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2018 (edytowane) Zły dział ;c a co do skryptu on break: if region at player is "spawn": cancel event Oczywiście jak to ja, nie testowałem tego, ale może zadziała Edytowane 25 marca 2018 przez Xyrusek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sedos 0 Opublikowano 25 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 marca 2018 Nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xyrusek 7 Opublikowano 25 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2018 Teraz, sedos napisał: Nie działa. A zmieniłeś "spawn", na region którego ty używasz? Jakieś błędy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sedos 0 Opublikowano 25 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 marca 2018 Chciałbym zeby jak gracz niszczyl to zeby mu pisalo nie mozesz niszczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xyrusek 7 Opublikowano 25 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2018 (edytowane) Boże... Człowieku, czy naprawdę dopisanie linijki "send "nie możesz tutaj niszczyc idz sobie" to the player" jest dla ciebie takim wielkim problemem? Edytowane 25 marca 2018 przez Xyrusek jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNiePakerP 0 Opublikowano 25 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2018 To jest w pluginie essentials. Na pewno masz ten plugin to sobie poszperaj i znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xVendrome 246 Opublikowano 25 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sedos 0
Otóż potrzebuje skryptu że jestem na regionie spawnu i jak gracz niszczy np dirta to pisze mu ze nie moze Niszczyc na tym regionie itp. ktos by umial napisac?
Edytowane przez xVendromeOdnośnik do komentarza
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi