vkvbuss 22 Opublikowano 24 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 (edytowane) jak w temacie, mam na sprzedaz minecraft'a premium, konto nie jest banowane na zadnym serwerze, smialo mozna zmienic nick, haslo oraz mail. przy zakupie podam odpowiedzi na pytania pomocnicze ;--) za konto oczekuje psc o wartosci 20zl. @edit - mozliwosc tez zaplaty poprzez sms, natomiast cena wtedy wynosi 23,37zl jezeli jest ktos chetny to piszcie smialo na pw, tam sie ugadamy, dam ss lub moge wejsc na konto ;d milego dnia Edytowane 27 marca 2018 przez vkvbuss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 599 Opublikowano 24 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 Ja takie konta sprzedaje po 10 zł paypalem, co prawda nie są to konta należący do mnie i też nie znam ich pochodzenia, ale skupuje je legalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vkvbuss 22 Opublikowano 24 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 Teraz, KrejzolekPRO napisał: Ja takie konta sprzedaje po 10 zł paypalem, co prawda nie są to konta należący do mnie i też nie znam ich pochodzenia, ale skupuje je legalnie. szczerze to mało mnie interesuje co masz za interes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 599 Opublikowano 24 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 Teraz, vkvbuss napisał: szczerze to mało mnie interesuje co masz za interes No rozumiem, ale 30 zł to nie sprzedasz nikomu kto "ogarnia rynek minecraftowy". Ludzie wolą iść na strony z altami i kupić konto, które można zmigrować za 4 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vkvbuss 22 Opublikowano 24 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 8 minut temu, KrejzolekPRO napisał: No rozumiem, ale 30 zł to nie sprzedasz nikomu kto "ogarnia rynek minecraftowy". Ludzie wolą iść na strony z altami i kupić konto, które można zmigrować za 4 zł. zawsze znajdą się chętni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 24 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 Dorzucasz do tego e-mail na który zarejestrowane jest konto? Jakiś dowód posiadania konta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vkvbuss 22 Opublikowano 24 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 25 minut temu, xVendrome napisał: Dorzucasz do tego e-mail na który zarejestrowane jest konto? Jakiś dowód posiadania konta? Jest mozliwosc zmiany emaila, a dowody pisalem - chętni pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nik3N 11 Opublikowano 26 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2018 W dniu 24.03.2018 o 17:45, vkvbuss napisał: Jest mozliwosc zmiany emaila, a dowody pisalem - chętni pw. Gdzie dowody ja nic tu nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vkvbuss 22 Opublikowano 26 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 marca 2018 Godzinę temu, Nik3N napisał: Gdzie dowody ja nic tu nie widzę Przeczytaj ze zrozumieniem to jeszcze 4 razy. jezeli jest ktos chetny to piszcie smialo na pw, tam sie ugadamy, dam ss lub moge wejsc na konto ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vkvbuss 22 Opublikowano 27 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 marca 2018 @@@@@ mniejsza cena za konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi