Nik3N 11 Opublikowano 18 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2018 Witam potrzeba mi skryptu który jak napiszę komendę /sklep to wyświetla mi : Rangi do kupienia: Vip Svip Sponsor itp i jak kliknę na każde z nich to żeby wyświetlało się Aby kupić rangę vip Wyślij sms'a np na nr 69669 o treści VIp czy coś cena 3.69 i 2 klikalne przyciski Dostałeś Sms zwrotny tak nie jeśli kliknie tak to otwiera się strona i gracz wpisuję tam wszystko jeśli kliknie nie to daje linka do supportu mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 18 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2018 Prosze o podanie strony suportu, i sklepu Z gory dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nik3N 11 Opublikowano 18 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 marca 2018 3 godziny temu, LjayPL789 napisał: Prosze o podanie strony suportu, i sklepu Z gory dziekuje stronkę można wpisać byle jaką ja sb ogarnę ale może być MineLandia.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 18 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2018 Moge do Ciebie jakis kontakt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nik3N 11 Opublikowano 18 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 marca 2018 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! 5 minut temu, LjayPL789 napisał: Moge do Ciebie jakis kontakt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 18 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2018 A skype, jakis posiadasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nik3N 11 Opublikowano 18 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 marca 2018 (edytowane) Już nie Edytowane 18 marca 2018 przez bvcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 18 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2018 Wyslalem zapro do znaj, potwierdz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nik3N 11
Witam potrzeba mi skryptu który jak napiszę komendę /sklep
to wyświetla mi :
Rangi do kupienia:
Vip
Svip
Sponsor itp
i jak kliknę na każde z nich to żeby wyświetlało się
Aby kupić rangę vip Wyślij sms'a
np na nr 69669
o treści VIp czy coś