Kuch0 0 Opublikowano 14 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2018 (edytowane) Siema. Dziś przychodzę z problemem skryptu z healem, o to mój skrypt: options: a: &7| &eHEAL &7| command /heal: permission: heal.placek permission message: &8>> &cNie posiadasz uprawnien do tej komendy! &a(heal.placek) aliases: lecz, leczenie, ulecz trigger: heal player send "{@a} &7Zostales uleczony!" to player stop Wszystko dobrze tylko przy aliasach jakiś problem Z góry dzięki za odp PS. Od razu mówię, że nie jestem jakimś zaawansowanym skrypterem Edytowane 14 marca 2018 przez Kuch0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nwse 131 Opublikowano 14 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2018 Prosze bardzo: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuch0 0 Opublikowano 14 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 marca 2018 @SernickLOL thx ale dalej nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nwse 131 Opublikowano 14 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2018 Teraz, Kuch0 napisał: @SernickLOL thx ale dalej nie działa co nie działa? jakie bledy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuch0 0 Opublikowano 14 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 marca 2018 @SernickLOL jednak zadziałało thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nwse 131 Opublikowano 14 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2018 Teraz, Kuch0 napisał: @SernickLOL jednak zadziałało thx Nie ma za co Mozesz dac plusika jak chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuch0 0 Opublikowano 14 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 marca 2018 @SernickLOL nie przesunąłem do tej linijki co aliases @SernickLOL a pomożesz z tym na feeda? options: a: &7| &eFEED &7| command /feed: permission: feed.placek permission message: {@a} &cNie posiadasz uprawnien do tej komendy! &a(feed.placek) aliases: /zjedz, /zezryj, /najedzsie trigger: feed player send "{@a} &7Najadles sie!" to player stop Chyba że Ci się nie chce Bo pisze że "FEED PLAYER" IS NOT BOOLEAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuch0 0
Siema. Dziś przychodzę z problemem skryptu z healem, o to mój skrypt:
options:
a: &7| &eHEAL &7|
command /heal:
permission: heal.placek
permission message: &8>> &cNie posiadasz uprawnien do tej komendy! &a(heal.placek)
aliases:
lecz, leczenie, ulecz
trigger:
heal player
send "{@a} &7Zostales uleczony!" to player
stop
Wszystko dobrze tylko przy aliasach jakiś problem
Z góry dzięki za odp
PS. Od razu mówię, że nie jestem jakimś zaawansowanym skrypterem
Edytowane przez Kuch0Odnośnik do komentarza
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi