DeLajt 15 Opublikowano 6 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2018 Witam poszukuje wspolwlasciciela na serwer minecraft, opis projektu jest na moim profilu. Nie oczekuje wiedzy specjalistycznej co do plikow etc. lecz glownie checi do wspolpracy. Aktualnie sam tworze ten serwer jak i strone, grafiki, prezentacje itp. niestety jest to za duzo na jedna osobe i potrzebuje pomocy Twoimi glownymi obowiazkami bylo by pilnowanie serwera, sprawdzanie bugow i ewentualnych problemow oraz zarzadzanie marketingiem serwera (reklama, youtuberzy itp.) Jesli masz skonczone 16 lat, choc troche wiedzy o serwerach oraz ich promowaniu oraz wystarczajaco duzo czasu to pisz do mnie na pv Oczywiscie nic za darmo, zyski byly by dzielone w stosunku do wykonanej pracy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 549 Opublikowano 6 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2018 Napisz cos o serwerze. I licz sie z tym ze nikt nie bedzie marnowal swojego czasu za free/.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeLajt 15 Opublikowano 6 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 marca 2018 Przeczytaj kilka razy to co napisalem. Wszystko o co pytasz jest w tym zawarte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIPEQ 85 Opublikowano 6 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2018 Jestem chętny, tylko że mam 15 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeLajt 15 Opublikowano 6 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 marca 2018 @VIPEQ napisz na pv cos o sobie i w kierunku tego co napisalem w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIPEQ 85 Opublikowano 7 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2018 @DeLajt Napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi