dexup1 0 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2014 WitamPotrzebuje skryptu zeby jak sie zcraftuje itemek i nacisnie sie prawym wykonuje on komende /sethomei wtedy on znika i zeby pojsc do domu trzeba zcraftowac drugi itemek ktory wykonywal by komende /home crafting itemkow:/sethome :oioioioio o:blok redstonei:iron ingot po zcraftowaniu ma wyjsc itemek ktory wyglada jak papier i nazywa sie: "Ustawianie domu" /homeoioiiioio o : gold ingoti : cukier po zcraftowaniu ma wyjsc itemek ktory wyglada jak cukier i nazywa sie: "Teleport do domu" licze na szybko odpowiedz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJ_CITROX 24 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2014 (edytowane) @Edit Masz już dodane że użyje komend ;) [ Przy Pomocy Dinekkk bo nie wiedziałem jak zrobić że komenda zostanie użyta przez gracza ;D ] http://pastebin.com/raw.php?i=kVC5zW1q Edytowane 25 sierpnia 2014 przez DJ_CITROX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 boleknowak 961 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2014 Zamiast execute player command "/sethome dom" itp. to dajset {home.%player%} to location of playerA przy teleporcie daj zamiast execute.... toteleport player {home.%player%}kod: http://pastebin.com/raw.php?i=z3B1ccYZ maniek9909 i CusT 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJ_CITROX 24 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2014 @upTamto też przecież mogło być ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dexup1 0 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2014 nie dziala ten skrypt ani ten :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJ_CITROX 24 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2014 Jak to nie działa ? Testowałem go.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dexup1 0 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2014 no nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJ_CITROX 24 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2014 masz WildSkript? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dexup1 0 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2014 tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJ_CITROX 24 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2014 (edytowane) to ja nw . mam ws i sk i mi działa [ ten mój ] a jaka masz wersje serva? Edytowane 26 sierpnia 2014 przez DJ_CITROX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dexup1 0 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2014 1.7.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJ_CITROX 24 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2014 hm. to nw może masz item z inna nazwą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dexup1 0 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2014 hmm nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJ_CITROX 24 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2014 to hmm nw o co chodzi :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 Podaj errory to bedzie wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dexup1 0
Witam
Potrzebuje skryptu zeby jak sie zcraftuje itemek i nacisnie sie prawym wykonuje on komende /sethome
i wtedy on znika i zeby pojsc do domu trzeba zcraftowac drugi itemek ktory wykonywal by komende /home
crafting itemkow:
/sethome :
oio
ioi
oio
o:blok redstone
i:iron ingot
po zcraftowaniu ma wyjsc itemek ktory wyglada jak papier i nazywa sie: "Ustawianie domu"
/home
oio
iii
oio
o : gold ingot
i : cukier
po zcraftowaniu ma wyjsc itemek ktory wyglada jak cukier i nazywa sie: "Teleport do domu"
licze na szybko odpowiedz :)
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi