Blak 3 Opublikowano 5 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2018 Witam, poszukuję dobrego skriptu na FreeBuildowy ScoreBoard. Googluję i nie ma zbyt dobrych... Chodzi mi by zawierał on: Miejsce na nazwe serwera! - Ping - Nick gracza u którego się on wyświetla - Pieniądze, nie oddzielny skript na pieniądze tylko z komendy /money - Czas spędzony na serwerze - Smierci - Gracze Online - Fragi Skript może mieć obojętnie jakie kolorki, Proszę by działał na 1.7.2, nie chcę animowanego, zwykły, statyczny, z zawartością którą wypisałem wyżej Dzięki z góry PROSZĘ FAST! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marchewa 1 Opublikowano 8 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2018 Plugin jest na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#12968 77 Opublikowano 9 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2018 @up To mu go podeślij a nie nabijasz sobie posty... Co do tematu łap link do pluginu Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Blak 3
Witam, poszukuję dobrego skriptu na FreeBuildowy ScoreBoard.
Googluję i nie ma zbyt dobrych...
Chodzi mi by zawierał on:
Miejsce na nazwe serwera!
- Ping
- Nick gracza u którego się on wyświetla
- Pieniądze, nie oddzielny skript na pieniądze tylko z komendy /money
- Czas spędzony na serwerze
- Smierci
- Gracze Online
- Fragi
Skript może mieć obojętnie jakie kolorki,
Proszę by działał na 1.7.2, nie chcę animowanego, zwykły, statyczny, z zawartością którą wypisałem wyżej
Dzięki z góry
PROSZĘ FAST!
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi