Witajcie wiem, że dla Was to pewnie proste i śmiejecie się ze mnie, ale nie znam argumentów, zmiennych itp. itd.
Potrzebuję skrypt do podnoszenia itemów które wypadną z COBLA/STONE itp. bo robię sobie SkyBlocka na którym mnie zbanowali za AFK. Drop będę dodawał w pluginie tu chce żeby mi automatycznie podnosiło do ekwipunku.
Pytanie
Marchewa 1
Witajcie wiem, że dla Was to pewnie proste i śmiejecie się ze mnie, ale nie znam argumentów, zmiennych itp. itd.
Potrzebuję skrypt do podnoszenia itemów które wypadną z COBLA/STONE itp. bo robię sobie SkyBlocka na którym mnie zbanowali za AFK. Drop będę dodawał w pluginie tu chce żeby mi automatycznie podnosiło do ekwipunku.
Chodzi mi o: Węgiel, Lapis, Diament, Piasek, Trawę, Żelazo, Trawę, Szmaragd, Lejek
Następny skrypt to żeby z End Stone i Netherrack po zbiciu szansa na jego drop była 30% być może da się to w jednym skrypcie napisać.
Przepraszam, że Was męczę, ale żadnego pluginu nie ma otherdrop nie podnosi sam.
Pozdrawiam
https://skript.pl/temat/25878-prosz%C4%99-o-2-proste-skrypty/Udostępnij na innych stronach
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi