GoblicPL 35 Opublikowano 4 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2018 (edytowane) :. Tworzenie pluginów pod serwery minecraft .: Witam serdecznie każdego użytkownika, który przegląda ten temat. Na samym początku chciałbym przedstawić swoją ofertę i wszelkie moje umiejętności, które być może zachęcą potencjalnych klientów. Pluginy tworzę już od dłuższego czasu, przez co nauczyłem się już bardzo dużo. Bez większych problemów potrafię stworzyć bardziej wymagające projekty, mówiąc wymagające mam na myśli jakieś minigry/projekty zabierające więcej czasu i wymagających większej znajomości Javy/Bukkita. Poza programowaniem w Javie staram się poznawać nowe języki, co za tym idzie: poszerzać swoje zainteresowanie, do takich języków zalicza się: HTML oraz PHP. Staram się całość projektów dostosować pod klienta, aby każdy klient był zadowolony i w przyszłości chciał dalej ze mną współpracować. Cena za większość moich pluginów nie jest wysoka, zależy ona bardziej od trudności jak i możliwego czasu wykonania. Większe projekty będą oczywiście kosztować więcej. Na zrealizowanie zamówienień mogę przeznaczyć dużo czasu. Dzięki temu będę próbował w jak najszybszym czasie zrealizować zamówione u mnie pluginy. Możliwość nawiązania stałej współpracy pomiędzy mną, a jakimś serwerem/siecią serwerów/ lub osobą prywatną. Dostępne metody płatności to: PaySafeCard/PayPal. :. Kontakt .: Jeśli w jakimś stopniu Ciebie zainteresowałem odezwij się na: Discord: Vortexik#7017 Skype: vortexbm E-Mail: [email protected] lub prywatna wiadomość na tym forum. Na w.w. komunikatorach będę mógł przedstawić jakieś moje dotychczasowe projekty, które tworzyłem i nadal tworzę. Pozdrawiam, GoblicPL. Edytowane 4 marca 2018 przez GoblicPL Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/25850-tworzenie-plugin%C3%B3w-pod-serwery-minecraftwsp%C3%B3%C5%82praca/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakiJakTy 140 Opublikowano 26 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2018 A piszesz skriptu? Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/25850-tworzenie-plugin%C3%B3w-pod-serwery-minecraftwsp%C3%B3%C5%82praca/#findComment-173531 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi