Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

:. Tworzenie pluginów pod serwery minecraft .:

Witam serdecznie każdego użytkownika, który przegląda ten temat.

Na samym początku chciałbym przedstawić swoją ofertę i wszelkie moje umiejętności, które być może zachęcą potencjalnych klientów.

• Pluginy tworzę już od dłuższego czasu, przez co nauczyłem się już bardzo dużo. Bez większych problemów potrafię stworzyć bardziej wymagające projekty, mówiąc wymagające mam na myśli jakieś minigry/projekty zabierające więcej czasu i wymagających większej znajomości Javy/Bukkita.
  • Poza programowaniem w Javie staram się poznawać nowe języki, co za tym idzie: poszerzać swoje zainteresowanie, do takich języków zalicza się: HTML oraz PHP.
  • Staram się całość projektów dostosować pod klienta, aby każdy klient był zadowolony i w przyszłości chciał dalej ze mną współpracować.
  • Cena za większość moich pluginów nie jest wysoka, zależy ona bardziej od trudności jak i możliwego czasu wykonania. Większe projekty będą oczywiście kosztować więcej.
  • Na zrealizowanie zamówienień mogę przeznaczyć dużo czasu. Dzięki temu będę próbował w jak najszybszym czasie zrealizować zamówione u mnie pluginy.
  • Możliwość nawiązania stałej współpracy pomiędzy mną, a jakimś serwerem/siecią serwerów/ lub osobą prywatną.
  • Dostępne metody płatności to: PaySafeCard/PayPal.

:. Kontakt .:

Jeśli w jakimś stopniu Ciebie zainteresowałem odezwij się na:

• Discord: Vortexik#7017
  • E-Mail: [email protected]
  • lub prywatna wiadomość na tym forum.

Na w.w. komunikatorach będę mógł przedstawić jakieś moje dotychczasowe projekty, które tworzyłem i nadal tworzę.

Pozdrawiam, GoblicPL.

Edytowane przez GoblicPL
https://skript.pl/temat/25850-tworzenie-plugin%C3%B3w-pod-serwery-minecraftwsp%C3%B3%C5%82praca/

• 4 tygodnie później...
  • Nieaktywny zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...