Mati17102 56 Opublikowano 2 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2018 Witam. Mógłby ktoś mi poprawić skrypt? Bo nie mogę pojąć jak to ogarnąć żeby działało... Nie działa mi to że gdy np: chcę zbanować osobę to wpisuje /mcp ban <nick> <powód> ale mi nie działa.. options: per: mcp.dhc perms: &4Kurza twarz! &cBrak dostepu do &aMCP&c! mcp: &8[&6MCP&4+&8] &7» command /mcp [<text>] [<player>] [<text>]: permission: {@per} permission message: {@perms} trigger: if executor is player: if arg 1 is not set: send "{@mcp} &6Komendy" send "&7» &6/mcp tp <gracz> - teleportujesz sie do gracza" send "&7» &6/mcp ban <gracz> <powod> - banujesz gracza" if arg 1 is "ban": if arg 2 is set: if arg 2 is player: if arg 3 is set: execute player command "ban %argument 2% %arg 3%" send "{@mcp} &aZbanowales gracza: %argument 2%" if arg 1 is "tp": if arg 2 is set: if arg 2 is player: execute player command "tp %argument 2%" send "{@mcp} &aTeleportowales sie do: %arg 2%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 knugi 759 Opublikowano 2 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2018 Takim kodem to możesz jedynie siebie zbanować Serio mówię, spróbuj wszystkie if arg 2 is player: zmień na: if arg 2 is online: Mati17102 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VIPEQ 85 Opublikowano 2 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2018 execute player command "ban %argument 2% %arg 3%" zmien na ban arg-player due to "%arg 3%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xVendrome 246 Opublikowano 2 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mati17102 56
Witam.
Mógłby ktoś mi poprawić skrypt? Bo nie mogę pojąć jak to ogarnąć żeby działało...
Nie działa mi to że gdy np: chcę zbanować osobę to wpisuje /mcp ban <nick> <powód> ale mi nie działa..
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi