mateuszeqq13212 18 Opublikowano 28 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2018 Cześć. Posiadam mini skrypt na drop. Lecz chcę aby ktoś dodał do niego wyłączanie cobble oraz tych dropów jakie tam są. Z góry dzięki Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeezQ 231 Opublikowano 28 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2018 on mine of stone: if {cobble.drop} is not set: stop else: cancel event set block to air options: diament: 2.23 zelazo: 5.67 zloto: 3.43 tnt: 2.31 perla: 1.94 lapis: 7.01 jablko: 3.12 obsydian: 3.14 ksiazki: 2.34 szmaragd: 1.69 command /drop: trigger: open chest with 3 rows named "&e&lDROP ZE STONE:" to player format slot 0 of player with 1 diamond named "&c&lDiament" with lore "&7Szansa: {@diament}" to be unstealable format slot 1 of player with 1 gold ingot named "&c&lZloto" with lore "&7Szansa: {@zloto}" to be unstealable format slot 2 of player with 1 iron ingot named "&c&lZelazo" with lore "&7Szansa: {@zelazo}" to be unstealable format slot 3 of player with 1 tnt named "&c&lTnT" with lore "&7Szansa: {@tnt}" to be unstealable format slot 4 of player with 1 lapis named "&c&lLapis" with lore "&7Szansa: {@lapis}" to be unstealable format slot 5 of player with 1 ender pearl named "&c&lPerla" with lore "&7Szansa: {@perla}" to be unstealable format slot 6 of player with 1 apple named "&c&lJablko" with lore "&7Szansa: {@jablko}" to be unstealable format slot 7 of player with 1 obsidian named "&c&lObsydian" with lore "&7Szansa: {@obsydian}" to be unstealable format slot 8 of player with 1 bookshelf named "&c&lBiblioteczka" with lore "&7Szansa: {@ksiazki}" to be unstealable format slot 9 of player with 1 emerald named "&c&lSzmaragd" with lore "&7Szansa: {@szmaragd}" to be unstealable on mine of stone: if {drop.drop} is set: chance of {@diament}%: give player 1 diamond chance of {@zloto}%: give player 1 gold ingot chance of {@zelazo}%: give player 1 iron ingot chance of {@tnt}%: give player 1 tnt chance of {@lapis}%: give player 1 lapis chance of {@perla}%: give player 1 ender pearl chance of {@jablko}%: give player 1 apple chance of {@obsydian}%: give player 1 obsidian chance of {@ksiazki}%: give player 1 bookshelf chance of {@szmaragd}%: give player 1 emerald command /adrop [<text>]: trigger: if arg-1 is not set: if player has permission "drop.admin": send "&cUżycie: &a/adrop cobblestone/drop" stop else: if arg-1 is "cobblestone": if {cobble.drop} is set: delete {cobble.drop} send "&aWłączyłeś drop na cobble" stop else: set {cobble.drop} to true send "&cWyłączyłeś drop na cobble" stop if arg-1 is "drop": if {drop.drop} is set: delete {drop.drop} send "&cWyłączyłeś drop" stop else: set {drop.drop} to true send "&aWłączyłeś drop" Masz, liczę na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mateuszeqq13212 18 Opublikowano 28 lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2018 @up to nie jest wszystko co chciałem.. Chciałem aby każdy przedmiot dało się wyłączać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeezQ 231 Opublikowano 28 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2018 (edytowane) @up Dałem to do code.skript.pl. Liczę na + bo się raczej postarałem... Serio... ~250 linijek...Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 28 lutego 2018 przez HeezQ mateuszeqq13212 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mateuszeqq13212 18 Opublikowano 28 lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2018 (edytowane) @up zrobiłem sam ale niech Ci będzie #Do zamknięcia Edytowane 28 lutego 2018 przez mateuszeqq13212 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 28 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mateuszeqq13212 18
Cześć. Posiadam mini skrypt na drop. Lecz chcę aby ktoś dodał do niego wyłączanie cobble oraz tych dropów jakie tam są.
Z góry dzięki
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi