BlackRode 28 Opublikowano 28 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2018 Czy da się zablokować tak czat, aby gracz na mapie "lobby" nie widział co piszą osoby na mapie "world" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CresixU 14 Opublikowano 1 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2018 Nie jestem pewien na 100%, ale w worldguard chyba jest flaga na recive chat i to moze pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 InawiaczeG1338 1 Opublikowano 1 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2018 prosty plugin na chat off ? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Nie wiem dlaczego dodałes raka skoro mozna dopisac ze na danym swiecie I z tego co wiem to sie tak dodaje World world = Bukkit.getWorld("world"); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BlackRode 28 Opublikowano 1 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 marca 2018 @InawiaczeG1338 tyle, że poszukałem już trochę po necie i większość pluginów na chat to czyszczenie i wyłączanie czatu dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xpawelytt 1 Opublikowano 1 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2018 (edytowane) @BlackRode możesz poszukać pluginu z zablokowaniem na wszystkich worldach ale żeby miało dodatek czyli disable world czyli że na danym świecie nie będzie blokować pisania // Nie usuwaj tego administracja!!!! // I nie dawaj WARNA Edytowane 1 marca 2018 przez xpawelytt Bo lubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 InawiaczeG1338 1 Opublikowano 1 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2018 (edytowane) Black to napisz : this.mute = true; String msg = this.plugin.configManager.muteoff; msg = msg.replace("%player%", sender.getName()); World w = Bukkit.getWorld("world"); Bukkit.broadcastMessage(Main.fixMsg(msg).replaceAll("&", "§")); Tylko ze nie jestem programista! i nie wiem czy to dziala! Edytowane 1 marca 2018 przez InawiaczeG1338 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
BlackRode 28
Czy da się zablokować tak czat, aby gracz na mapie "lobby" nie widział co piszą osoby na mapie "world"
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi