JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 27 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2018 Witam powie mi ktos czm mi sie nic nie replacuje w tym kodzie?: if(cmd.getName().equalsIgnoreCase("sponsor")){ String spon = getConfig().getString("SPONSOR"); String gracz = p.getName(); spon.replaceAll("{NIC}", "&7"); spon.replaceAll("&", "§"); spon.replaceAll("{GRACZ}", gracz); p.sendMessage(spon); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GotoFinal 195 Opublikowano 27 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2018 a po co używasz regexa? użyj normlanej metody .replace, a tak to string jest immutable, więc jak robisz str.replace(...) to powstaje nowy String, a stary zostaje bez zmian, musisz więcej przypisać to znowu do zmiennej, tak jak dałem w przykładzie niżej. A do tego do poprawienia kolorków jest specjalna metoda: String msg = "&7..."; msg = ChatColor.translateAlternateColorCodes('&', msg); // i wynik tej meotdy znowu ląduje w "msg" Ixidi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
JanekMaSkrypta_ 117
Witam powie mi ktos czm mi sie nic nie replacuje w tym kodzie?:
if(cmd.getName().equalsIgnoreCase("sponsor")){ String spon = getConfig().getString("SPONSOR"); String gracz = p.getName(); spon.replaceAll("{NIC}", "&7"); spon.replaceAll("&", "§"); spon.replaceAll("{GRACZ}", gracz); p.sendMessage(spon);
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi