osenek 15 Opublikowano 26 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2018 Otóż, prosze o pomoc! Chciałbym aby gracz który został "postrzelony" śnieżką otrzymał efekt slowness 3, jak widać w kodzie starałem sie to zrobić ale to co zrobiłem nie działa ;/ pomocy! daje plusy czy cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeezQ 231 Opublikowano 26 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2018 Łap i liczę na + on damage: if victim is player: if attacker is player: if damage was caused by projectile: if projectile is snowball: remove slowness from victim apply slowness 3 to victim for 60 seconds osenek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 osenek 15 Opublikowano 26 lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2018 wow!, dziekuje! gdzie sie daje te plusy? AH! BYM ZAPOMNIAŁ! GDY NIE TRAFIMY SNIEŻKĄ W GRACZA TYLKO W ZIEMIE, TRACIMY ŚNIEŻKE! JAK TEMU ZAPOBIEC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeezQ 231 Opublikowano 26 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2018 (edytowane) @osenek gotowe, jeżeli gracz ma survival lub adventure to da mu z powrotem śnieżkę Dostanę plusika? Mogę dodać komendę na włączanie oraz wyłączanie. - dodać? on shoot: if projectile is snowball: if shooter's gamemode is survival or adventure: give 1 snowball to shooter else: stop Edytowane 26 lutego 2018 przez HeezQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 osenek 15 Opublikowano 26 lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2018 (edytowane) dziekkssssss nie musisz Edytowane 26 lutego 2018 przez osenek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xVendrome 246 Opublikowano 26 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
osenek 15
Otóż, prosze o pomoc!
Chciałbym aby gracz który został "postrzelony" śnieżką otrzymał efekt slowness 3, jak widać w kodzie starałem sie to zrobić ale to co zrobiłem nie działa ;/ pomocy!
daje plusy czy cos
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi