Memeq 1 Opublikowano 25 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2018 (edytowane) O mnie:12 lat TS3 SKYPE DISCORD: NIE POSIADAM (i nie zamiezam posiadac). Oferuje: Pisanie czasami pluginow lub skryptow, budowanie przecietnych bydowli pod serwer PVP ,reklama serwera 40 sub,grafika na serwer. Wymagania: domena.pl (albo conajmniej 10 graczy dziennie) conajmniej 200 slotow oraz ogarnieta addministracji. nie bede dawal zdj budowli nie chce mi sie xd. Edytowane 25 lutego 2018 przez Memeq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 690 Opublikowano 25 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2018 (edytowane) Jednak przydało by się dać te ss i może jakiś jeden twój skrypty lub plugin. Jesteś młody ale może Ci się uda Edytowane 25 lutego 2018 przez jaku49 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 25 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2018 Ja chętnie zobaczę przykładowy plugin napisany przez Ciebie, może i byłbym zainteresowany... jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memeq 1 Opublikowano 25 lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2018 Ale czasami bym pisal pluginy i nie chcę zostać technikiem tylko adminem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi