BlackRode 28 Opublikowano 22 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2018 Witam Może ktoś się zna na serwerach BungeeCord czy też "lobby". Mam kilka pytań ..... Interesuje mnie, gdzie będzie najlepiej zakupić serwer, co trzeba mieć i wszystko z nimi związane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 jaku49 691 Opublikowano 22 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2018 (edytowane) Ja osobiście polecam TUTAJ ty tylko klikasz wszystko konfiguruje sie samo a jak nie to tu masz Edytowane 22 lutego 2018 przez jaku49 BlackRode i shuliar 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Helczyk 311 Opublikowano 22 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2018 @jaku49 ma rację jeśli to pod BungeeCord. Inne hostingi pod ten silnik oferują drogie usługi w przeciwieństwie do tych. BlackRode 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BlackRode 28 Opublikowano 22 lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2018 Crafthost oferuje usługę bungecord w "gratisie" " Witam serdecznie, serwer Bungeecord oferujemy w gratisie, po zamówieniu minimum dwóch serwerów z oferty Emerald. " Koszt serwera emerald 29,90 zł "Bez limitu" 10 GB ramu 10 GB przestrzeni dysku Na titan... koszt serwera podobnego 10GB ramu 23,73 zł w Polsce za tydzień wynajmu Z czego trzeba przynajmniej doładować 26-27 zł bo biorą niestety prowizję od psc tak samo sms, ale dotpay nie sprawdzałem Mam trochę negatywne zdanie o tym titanaxe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 jaku49 691 Opublikowano 22 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2018 Ale na titanie możesz mieć nawet 2 serwery 512 mb ram i bungee więc masz pełną personalizacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BlackRode 28 Opublikowano 22 lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2018 @jaku49 Tyle, że to nie wystarczy na moje potrzeby, a tak wiem, że nic nie wywali + widziałem min. 1GB jeśli się nie mylę. Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Helczyk 311 Opublikowano 22 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2018 @BlackRode BungeeCord z tego co się orientuje nie potrzebuje więcej niż 512 mb ramu dla utrzymania 100 graczy. Zamknąć temat? BlackRode 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BlackRode 28 Opublikowano 23 lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2018 jeden serwer lobby serwer BungeeCord, z minimum 1GB pamięci RAM co najmniej jeden serwer gry z silnikiem typu Spigot ^^^^^^ http://wiki.titanaxe.com/doku.php?id=serwer_bungeecord Możesz zamknąć pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helczyk 311 Opublikowano 23 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
BlackRode 28
Witam
Może ktoś się zna na serwerach BungeeCord czy też "lobby". Mam kilka pytań .....
Interesuje mnie, gdzie będzie najlepiej zakupić serwer, co trzeba mieć i wszystko z nimi związane
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi