Savorski 176 Opublikowano 21 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2018 (edytowane) Link: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Dlaczego ostrzeżenie jest niesłuszne: Hmm, w treści posta nie napisałem czegoś w stylu "F5", albo "Odświeżam". Powiadomiłem tylko użytkowników, iż dalej prowadzimy nabór rekrutacyjny - napisałem wkońcu "Wciąż aktualne! :)" Wiem o tym, iż przycisk "Odśwież post" istnieje. Ja jednak wolę dalej aktualizować informację o rekrutacji - pisząc wiadomość, iż wciąż nabór jest prowadzony . Edytowane 21 lutego 2018 przez Savorski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 22 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2018 Robienie tego co 2-3 dni traktowane jest jako odświeżanie. Problemu by nie było, gdyby informacja pojawiała się co kilka tygodni, a nie jak w Twoim przypadku, co kilka dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jqmey Opublikowano 26 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2018 (edytowane) Post Wciąż aktualne! miał na celu odświeżyć ofertę, a nie poinformować o wystąpieniu w niej zmian. Do odświeżania służy przycisk Odśwież temat. Odwołanie zostaje odrzucone. Edytowane 26 lutego 2018 przez Jqmey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi