Skocz do zawartości
  • 0

Skrzynki

Vov
 Udostępnij

Pytanie

Chciałbym aby ktoś napisał mi skrypt na skrzynie takie jak mają inne serwer skyblock (Jeśli jest na to jakiś fajny plg. to chciałbym aby ktoś podał mi pod spodem link).

Chodzi mi o możliwość otwarcia danej skrzynie np. Diamentowej za diamentowy klucz. Aby stworzyć taką skrzynie trzeba będzie wpisać dana komende (to już niech osoba która napisze ustali) lub żeby dało sie tylko otworzyć skrzynie z tą nazwą.

Gdy już osoba otworzy taką skrzynię niech wychodzi taki opening ze lecą itemy i jest dana szansa aby dany przedmiot. Gdy gracz już otworzy skrzynie to niech mu zabiera klucz.

Chodzi mi o skrzynie które będzie można znaleźć  tylko na spawnie. Nie chodzi mi o skrzynie z dropu czy przyzwania komendą. Jedynie klucz będzie można wydropić lub kupić za jakąś cenę za pomocą komendy.

=-= Chodzi mi o to Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! <- tylko inne nazwy skrzynek i kluczy. Jaśniej się chyba już nie da :P 

Edytowane przez Vov

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

@hej0ss mi chodzi o np. 3 skrzynki które będą na spawnie i żeby je otworzyć trzeba będzie mieć dany klucz do danej skrzyni który będzie dropił ze stone'a oraz będzie go można kupić za pomocą komendy. Chyba że to jest już w tym skrypcie (ja nie jestem za dobry w skryptach wiec nie rozumiem za bardzo kodu).

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...