Glina 0 Opublikowano 18 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2018 Nigdzie nie mogłem znaleźć informacji o tym jak zmienia się wiadomości typu nie ma takiej komendy. Pewnie jest to proste, ale nie mam pojęcia jak to zrobić. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 18 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2018 Poszukaj sobie Spigot.yml w głównym folderze - tam masz taką opcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bahbros 11 Opublikowano 18 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2018 Plugin unkowncommands. Zmieniasz w configu Neeviq i Glina 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glina 0 Opublikowano 18 lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2018 Temat zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 18 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2018 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Glina 0
Nigdzie nie mogłem znaleźć informacji o tym jak zmienia się wiadomości typu nie ma takiej komendy. Pewnie jest to proste, ale nie mam pojęcia jak to zrobić. Proszę o pomoc.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi