Skibol 3 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2014 Siemka, napisze mi ktoś skrypt na sektory ? Od A Do W. Na serwer Prison. Gdy wpisze /awans zabiera mi daną kwotę i dostaje Sektor B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Procix94 13 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2014 Nikt ci tego nie napisze za nędznego Like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skibol 3 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2014 Nikt ci tego nie napisze za nędznego Like Nie każdy jest taki jak ty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 #Aperture 278 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2014 w sensie że możesz wchodzić na B? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adonisekk 3 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2014 Jemu chodzi o jaila czyli:Kopiesz coobla i go sprzedajeszjezeli masz np:1000$ wpisujesz /awanszmienia ci prefix przed nickeim np naNicki w tedy masz wstep do kolejnej kopalni (kolejny warp im ilepsza ranga tym lepsza kopalnia)im wyższa kopalnia tym droższy avans i tym drożej sprzedaje sie cooblamam nadzieje ze pomogłem c;(pisane z fonaaa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skibol 3 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2014 w sensie że możesz wchodzić na B?Tak Jemu chodzi o jaila czyli:Kopiesz coobla i go sprzedajeszjezeli masz np:1000$ wpisujesz /awanszmienia ci prefix przed nickeim np naNicki w tedy masz wstep do kolejnej kopalni (kolejny warp im ilepsza ranga tym lepsza kopalnia)im wyższa kopalnia tym droższy avans i tym drożej sprzedaje sie cooblamam nadzieje ze pomogłem c;(pisane z fonaaa)Dokładnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skibol 3 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2014 ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xHersen1337 6 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2014 Za darmo takiego czegos nikt nie zrobi, plugin paid ranks, cubidy i troszke mozgu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymnYo ~ KoYGeR 69 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2014 Za darmo takiego czegos nikt nie zrobi, plugin paid ranks, cubidy i troszke mozgu Wystarcza tylko cuboidy, permissje i skrypt ktory bedzie dodawal permisje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HAMMERxPL 22 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2014 Mogę ci coś takiego zrobić, napisz na skype : hammer-pl lub wbij na ts.centrumpvp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Skibol 3
Siemka, napisze mi ktoś skrypt na sektory ? Od A Do W. Na serwer Prison. Gdy wpisze /awans zabiera mi daną kwotę i dostaje Sektor B.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi