Bahbros 11 Opublikowano 15 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2018 Mógłbym prosić kogoś o napisanie skryptu? Do gry (fortnite) Przykład (minecraft) : Masz slot 2 (cobblestone) klikasz lewy przycisk myszy przełącza się na slot 3 (Stone) To jest przykład na minecraft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CresixU 14 Opublikowano 15 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2018 (edytowane) Tak zadałeś pytanie to stwierdziłem, że spróbuje, chociaż pierwszy raz pisałem w tym tak jakby. Sam go potrzebowałem. MsgBox, " F9 - On/Off" F9::Suspend LButton:: MouseClick, left sleep 500 send, 3 RButton:: MouseClick, left sleep 500 send, 2 Return F9 - włączasz/wyłączasz skrypt Lewy myszki - strzał i po 0.5 sek przełącza na 3 slot Prawy myszki - strzał i po 0.5 sek przełącza na slot 2 po czym strzela i przełącza na slot 3 W skrócie: Naciskasz lewy (skrypt wykonuje w fortnite) > strzał, slot 3, strzał, slot 2 Edit: Testowane w mc Edytowane 15 lutego 2018 przez hej0ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Bahbros 11
Mógłbym prosić kogoś o napisanie skryptu?
Do gry (fortnite)
Przykład (minecraft) :
Masz slot 2 (cobblestone) klikasz lewy przycisk myszy przełącza się na slot 3 (Stone)
To jest przykład na minecraft.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi