frizzuczekXDD 19 Opublikowano 14 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2018 Cześć ja jestem CsSkrouble (tutaj jako frizzuczekXDD) i chciałbym wam przedstawić moje skrypty przydatne dla ADMINÓW! 1. BANY W GUI link: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! 2. SPRAWDZANIE link: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! 3. ADMINCHAT link: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! 4. Skrypt na warny link: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! 5. i ostatni Skrypt na sprawdzanie pingu link: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Neeviq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skav 7 Opublikowano 14 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2018 Skrypty proste, nie potrzebne praktycznie do niczego. 3/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackuus 10 Opublikowano 15 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2018 Witaj, Oceniam twoje skrypty na 5/10 Dlaczego? "format slot 3 of player with 1 raw beef named "&6ZMIEN SPEED NA 5" to close then run [make player execute command "/speed 5"] " - Jak dasz radę dodaj, że jak klikamy na to okienko "ZMIEN SPEED" to, że jest otwierane kolejne GUI i wybierasz speed od 1 do 10. Bo tak to nie ma zastosowania, jak ja chcę 2 a nie 5... Niektóre komendy są "aliasami" komend z innych pluginów, a jak ktoś nei ma np Essentials? "/. " Lepszych pomsyłów na komendy to już nie ma? Pozdrawiam: Blackuus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati17102 56 Opublikowano 16 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2018 2 na 5 skryptów jest plagiatem. -{ AdminChat }-Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! -{ Ping }-Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 16 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2018 Ten temat został uznany za plagiat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi